Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W ile czasu wbiję 85-90lvl?

JaTylkoChwile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam do was pytanie: W ile czasu wbiję 85-90lvl expiąc 2-3-4h dziennie ninją na poli z PD i buffem po 30% :

Eq:

Jelonek +9 sr 41%

Zbroja +2000Pż

Buty +1500Pż

Branza +2000Pż

Ebo +9

Naszyjnik +2000Pż

Maska Kolcza +9

Ninja ma teraz 54lvl

I mam jeszcze jedno pytanie czy na 75lvlu+ w grocie expić na Poli czy z buta? I jakie eq najlepiej jest mieć do expa w grocie ( na poli i z buta)

Opublikowano

hmm z 54 do 90.. wszystko zależny od tego ile masz czasu i czy będziesz lądował kasę w IS

powiem tak eq masz w miarę dobre do 75 ale na 75 trzeba konieczne zmienić i zbroje i luk

a jak masz poli na P to myślę ze warto na poli

a jeżeli chodzi o eq do groty to trzeba mieć dużo min 30% na strzały + miecze ileś % 30% na diabły + coś tam do PZ (to takie minimum)

Ej sprawdź TO (koleś jest zajebisty !)

http://www.youtube.com/user/TheAsterkcr#p/u/9/wTflXMsnf4c

To jest prawdziwy Polski Underground !!!

Opublikowano

na 75lv wybierz się odrazu na koniec v2 (groty) na magistarty exp tam leci niesamowicie

bez buffki sie nie wybieraj także bd musiał sobie wyexpić jakis 75lv

przyda ci się jakies 40/60 na diabł, nno (najważniejsze) coś na strzałki na blok też się przyda no i oczywiście sporo pz

bd expił z pd z lasu? czy same z is sam is zajmie ci to uuuu w chu czasu

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

bony to max hp troche strzaly (kazaki +9 2k hp i cos kryta najlepsze) i z 40-60 na diably

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Skąd mamy wiedzieć ile Ci zleci? Zależy od tego czy będziesz expił z przerwami czy nie.

2ujrvv8.png

Opublikowano

Zależy czy będziesz expił z P.expa z is i od graczy np. to już masz szanse że szybciej bez tego będzie ci wolniej szło

Zależy jak szybko będziesz ubijał Moby mógł byś zrobić jakieś bony na Kryta żeby ci częściej wybijał spota

Nikt nie może ci dokładnie powiedziec ile będziesz nabijał teki lv ponieważ róznie to bywa mogą ci ksuć itp

NIE MA

Opublikowano

Zależy jak i ile będziesz expić. Ale po co od razdu expić do 85-90? Postać bez biologa będzie słaba i ciekawe jakie skille masz. A co do groty to na pewno dokup coś na diabły/magię/strzały i kupiłbym jakieś skrzydełka z śr. i expił z buta. Według mnie szkoda kasy na marmurki chyba,że dla Ciebie to bez różnicy :)

1325860960-U24240.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...